Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Oberta la convocatòria de prestacions econòmiques de caràcter social

11 de gener de 2018


L'Ajuntament de Sant Cebrià ja ha posat en marxa la convocatòria d'ajuts socials per aquest 2018, per tal que aquelles persones i/o famílies que es trobin en situació de necessitat social o econòmica puguin disposar de les necessitats més bàsiques.

Tots aquells interessats a optar a aquesta ajuda, exclusivament destinada per a les persones que visquin a Sant Cebrià i hi estiguin empadronades des de fa més de sis mesos, podran consultar la convocatòria que està penjada al taulell d'anuncis de l'Ajuntament o demanar hora amb Serveis Socials, per tal que es valori si els postulants compleixen els requisits per a demanar l'ajut.

Les ajudes són diverses i cobreixen les àrees de necessitats bàsiques com subministraments, alimentació, habitatge, atenció sanitària o altres necessitats, que es valoraran en funció d'uns barems socials estipulats des del departament de Serveis Socials del consistori.

La convocatòria està oberta durant tot l'any i finalitzarà el 14 de desembre de 2018, amb un import màxim total dels ajuts que, en funció de les necessitats de cada persona o família, no sobrepassarà la quantitat de 1.500 €.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219