Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
procés selectiu
procés selectiu

S’obre període de participació per a procés selectiu d’una borsa de treball d’auxiliars administratius a sant Cebrià de Vallalta

11 de gener de 2018


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha obert un període de participació per al procés selectiu d’una borsa de treball d’auxiliars administratius/ves, per tal de cobrir contractacions temporals o possibles substitucions, mitjançant un concurs públic.


Aquest període comença avui dia 11 de gener i durarà fins el dia 30 de gener de 2018 (ambdós inclosos).  Per poder participar és imprescindible que es presenti una instància d’acord les bases que hi ha publicades per a la mateixa . Informació que es pot trobar en el taulell d’anuncis d’aquest mateix web.


Cal afegir que d’acord a la OOFF núm. 9  de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, “ Taxa per expedició de documents administratius”,  els drets d’examen per als concursos i oposicions convocats per aquesta corporació tenen un cost de 50 euros.  Aquelles persones que demostrin que es troben en situació d’atur tindran un descompte del 50% sobre aquesta taxa i restaran exempts de pagar la taxa sencera tots aquells aturats que no cobren cap prestació econòmica. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219