Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Cap d'any 2018 Sant Cebrià de Vallalta
Cap d'any 2018 Sant Cebrià de Vallalta

Sant Cebrià celebra l'any nou amb una festa multitudinària

2 de gener de 2018


Sant Cebrià de Vallalta va acomiadar l'any amb un sopar multitudinari, on prop de cinc-cents comensals van poder gaudir del menú que el Restaurant Can Martri havia preparat per a l'última nit del 2017. Durant el sopar, tot i la gran afluència de públic es van servir tots els plats calents en vint minuts, un temps rècord tenint en compte la gran quantitat de menjar que s'havia d'emplatar i servir. La resposta va ser bona, tots van sopar contents i de gust, d'acord amb el menú que havien triat prèviament.


El moment més esperat de la nit es va fer de la mà del bateria de l'orquestra, que va tocar les campanades al ritme de les baquetes per acabar anunciant l'entrada del nou any. Una entrada al 2018 que va felicitar Cristina Romero, regidora de cultura, on expressar la seva emoció de veure el pavelló municipal ple i va animar a tots els veïns a tornar-se a trobar de cara al 2019.


Després de les campanades, el pavelló va obrir les portes a més veïns, que va unir-se a la festa per ballar i passar-s'ho bé al ritme de la música de l'orquestra, que va tocar fins passades les quatre de la matinada. Una hora més del que s'havia previst, gràcies a la insistència dels assistents, que no volien abandonar la festa, tractant-se d'un els cap d'anys amb més participació que es recorden a la vila.


Des del consistori municipal es vol expressar agraïment a Sant Cebrià Actiu, per haver format part un cop més de la festa i per haver-se fet càrrec del servei de bar i haver sortejat una panera, a la Penya Vistamar, que va es va fer càrrec del muntatge i del desmuntatge de les taules i l'escenari, i com sempre, a Protecció civil i als treballadors de l'ajuntament, sense els quals aquesta festa no hagués estat possible.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219