Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Assemblea de dones de Sant Cebrià
Assemblea de dones de Sant Cebrià

La primera Assemblea de dones de Sant Cebrià celebrarà la seva primera reunió dijous 21 de desembre

19 de desembre de 2017
La primera Assemblea de dones de Sant Cebrià fa una crida a totes les dones del municipi perquè participin en aquest projecte. Un projecte que es defineix com a "lliure, feminista i transversal" i que té per objecte crear una xarxa de suport entre les dones de Sant Cebrià, molt més enllà del seu origen, ideologia o creença.


A la seva primera reunió, que se celebrarà aquest dijous 21 de desembre a les 17.00 h a la Sala de plens del consistori municipal, explicaran en què consisteix aquesta iniciativa, que busca donar visibilitat a la dona dins el municipi, impulsar projectes econòmics, formacions o actes culturals entre d'altres. Asseguren, a més, que aquelles interessades que no puguin assistir a la trobada es poden posar en contacte amb la Assemblea a través de l’adreça de correu donesdesantcebria@gmail.com. 


Es tracta d'un projecte que neix amb força i amb empenta i que compta amb el Ple suport de la Regidoria d'Igualtat de Gènere de Sant Cebrià de Vallalta.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219