Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
alumnes del curs d'escriptura creativa
alumnes del curs d'escriptura creativa

curs d'escriptura creativa
curs d'escriptura creativa

El curs d’escriptura creativa arriba amb èxit a la seva fi

19 de desembre de 2017


El taller d’escriptura creativa, organitzat per la Diputació de Barcelona, va finalitzar després de dos mesos amb èxit la setmana passada. Els alumnes que han assistit han pogut trobar en aquest curs un espai per a conèixer diferents tècniques per expressar-se mitjançant l’escriptura creativa. Quelcom que representa un repte per a molts, que en moltes ocasions no  s’atreveixen a exterioritzar allò que tenen a dins per por a no saber-ho fer. 


Gràcies a aquests dies de curs, els alumnes han obtingut eines per a crear textos literaris a partir de la realitat més propera i pautes bàsiques de redacció.  Uns ingredients ideals que han donat als deu assistents del curs una empenta per a continuar escrivint i interessar-se en la literatura.


El dia de la clausura els alumnes van rebre com a obsequi un bolígraf per part de l’Ajuntament de Sant Cebrià, com a símbol perquè continuessin escrivint. Aquest grup d’alumnes continuarà quedant un cop al mes en forma de trobada literària i es va mostrar a més, molt interessat en què aquest tipus d’oferta formativa tingués continuat en el nostre municipi.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219