Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Activitats per a La Marató 2017 SCSV
Activitats per a La Marató 2017 SCSV

Festival de patinatge per a La Marató 2017
Festival de patinatge per a La Marató 2017

concert de nadal Coral Strawberry Fields
concert de nadal Coral Strawberry Fields

Espectacle MOVE IT La Marató 2017
Espectacle MOVE IT La Marató 2017

patge reial Sant Cebrià 2017
patge reial Sant Cebrià 2017

Sant Cebrià s'uneix en un Cap de setmana dedicat a La Marató

18 de desembre de 2017


Les entitats de Sant Cebrià de Vallalta s'han unit aquest cap de setmana amb un sol objectiu: recaptar fons per tal de col·laborar amb La Marató de TV3 d'enguany. Una Marató que se celebrava ahir diumenge i que aquest cop estava dedicada a les malalties infeccioses, que actualment representen la causa d'1 de cada 3 morts al món i constitueixen per tant, un problema important de salut pública.

La realitat és que ja fa dies que Sant Cebrià treballa per aconseguir beneficis per La Marató amb activitats com les que van començar la setmana passada, amb la venda de dolços i moscatell per part de Sant Cebrià Actiu després del concert de nadal i el taller de manualitats de Nadal i la venda de ponsèties i vesc per part de l’AMPA del Pi Gros durant la Fireta de Santa Llúcia. Però aquest últim cap de setmana, coincidint amb la data oficial de La Marató, han estat també moltes les activitats que s’ han organitzat per tal de recaptar fons  en benefici d’aquesta causa solidària.  El tret de sortida el va donar el grup coral Strawberry Fields, que va aconseguir convertir la Sala Polivalent de la nostra vila en un càlid i acollidor escenari nadalenc. Els integrants del grup coral van representar un concert de nadales de la mà de la Raquel Xiberta, acompanyats aquest cop per un bateria i un guitarra. Entre cançó i cançó els nens del poble es van unir a aquest acte sortint a recitar poemes, recordant la vella tradició de fer-ho dalt d'una cadira, tot demanant la propina de nadal.
">

L'endemà al matí el protagonista va ser el Club de Patinatge Artístic Sant Cebrià, que va organitzar un festival de nadal en honor a La Marató i que va aconseguir, gràcies als clubs convidats de Calella, Sant Pol i Argentona, reunir a més de duescentes persones en un vertader espectacle sobre rodes. Aquest festival, amb més de 120 patinadores fent balls grupals, va recaptar 981,15 € per La Marató a través de cobrar l'entrada a un preu simbòlic i del servei de bar. El dissabte però, va ser un dia dedicat als balls i a l'esport, i a la tarda MOVE IT va oferir un espectacle de dansa i de Zumba on van aconseguir animar a tota la família.A més, en aquesta ocasió les ballarines coordinades per Alba Zamora van estrenar les peces "Oblit", "Els animalets" i "Dansanadal". Durant aquest acte es van vendre números de loteria i es van regalar lots de nadal, per tal de poder destinar també els beneficis a La Marató.


El dia oficial de La Marató, el diumenge 17 de desembre, Sant Cebrià Actiu va aconseguir ajuntar a pares i a petits per celebrar un dia d'activitats familiars en el que es van recuperar jocs tradicionals com saltar a la corda, el pica-parets o la xarranca. Durant les activitats, l'entitat va tornar a reunir diners per La Marató a través de la venda de tasses de xocolata i de brou casolà. Per acabar d'arrodonir la jornada, a les 17 de la tarda, el municipi va rebre la visita d'una patge reial, que va recollir les cartes i els desitjos dels més petits i que a més va improvisar una cantada de nadales i un recital de poemes de nadal. Gràcies a aquesta jornada i a les activitats que havia organitzat dies anteriors, Sant Cebrià Actiu va poder fer entrega de 521 € per La Marató d'enguany.


Des de l'Ajuntament de Sant Cebrià ens mostrem orgullosos de les nostres entitats i dels veïns de la nostra vila, que han demostrat durant aquests dies la seva capacitat de fer unitat per una causa tan important. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219