Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Banc de sang
Banc de sang

Vine a donar sang a Sant Cebrià

15 de desembre de 2017


Cada dia es necessiten a Catalunya unes 1.000 donacions de sang. Tot i els avenços científics, la sang no es pot fabricar, per això la donació continua sent l’única manera per cobrir les necessitats dels malalts. Com que les necessitats són constants, també ho han de ser les donacions, ja que la sang no es pot emmagatzemar durant molts dies perquè caduca. 


La col·laboració dels ajuntaments catalans en la promoció i difusió de la donació de sang als seus municipis és un element molt important per desenvolupar les més de 4.000 col·lectes anuals que es realitzen des del Banc de Sang i Teixits, banc únic de la donació de sang a Catalunya.


Per aquest motiu, des de Sant Cebrià de Vallalta intentem, sempre que estigui a les nostres mans,  celebrar campanyes de donació de sang per tal de posar el nostre gra de sorra per ser més a prop d’aquestes 1.000 donacions que es necessiten al dia. 


En aquest marc, us anunciem que el proper dia 20 de gener se celebrarà una nova campanya amb el Banc de Sang al Casal d’Avis de Sant Cebrià a les 9 del matí. 


Vine a donar sang!

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219