Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Façana de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
Façana de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

El Consell d’Urbanitzacions aclareix qüestions sobre el proper enllumenat de les urbanitzacions

11 de desembre de 2017


La regidoria d’urbanisme va realitzar el passat 30 de novembre un consell d’urbanitzacions amb representants de les urbanitzacions del municipi, per tal de tractar qüestions relacionades amb el projecte d’enllumenat que s’està duent a terme a l’actualitat a Vistamar i a Can Palau i que es realitzarà en un futur proper a Castellar d’Índies. 


Durant la reunió, es va tractar el procés que s’estava seguint a l’hora d’implantar l’enllumenat en les diferents urbanitzacions del municipi. Un procediment que es fa a través d’un concurs, en el que s’ha licitat un contracte de compra de material per a l’adquisició dels fanals necessaris per a la instal·lació. Aquesta mesura s’ha efectuat per tal de poder destinar part del romanent a la compra d’enllumenat públic i que d’aquesta manera, sigui només el consistori el que assumeixi el cost econòmic d’aquesta operació. Una altra de les qüestions que es va avançar va ser la licitació de les obres,  que consisteix en el pas posterior a la compra i que es farà mitjançant contribucions especials. Una mesura variable, que encara no s’ha acabat d’acordar amb totes les parts implicades.


A la reunió van ser-hi presents l’assessora de contractació i l’enginyer redactor del projecte, per tal d’ajudar a explicar en què consistia el procés i com s’havia realitzat el mateix,  així com per aclarir qüestions tècniques i altres dubtes. A més, els encarregats van destacar que aquest concurs de compra compta amb una partida ampliable (fins a 1.500.000€) que permet que es pugui eixamplar la compra dels fanals sense haver de tornar a realitzar el procés. Quelcom que serà necessari en un període de temps curt per a Castellar d’Índies, que tot i que ja compta amb projectes molt avançats, no pot passar a la següent fase perquè el projecte no serà vàlid fins que la urbanització no deixi de ser considerada polígon. Una qüestió que serà corregida automàticament un cop el POUM hagi estat aprovat. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219