Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 20 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
llums de nadal SCV
llums de nadal SCV

llums de nadal SCV
llums de nadal SCV

Façana de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta de Nadal
Façana de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta de Nadal

Sant Cebrià estrena llums de nadal

14 de desembre de 2017


Sant Cebrià estrena temporada nadalenca amb nova decoració de llums de nadal, després de que les antigues hagin estat substituïdes per unes més actuals que segueixen una línia estilística més uniforme per a tot el municipi.


El motiu de canvi és el mal estat en el que estaven les antigues llums de neó, ja que la majoria tenia llums foses i parts malmeses que ja no podien ser reparades. Per aquest motiu, aquest any el consistori va decidir adquirir nova decoració lumínica per a més, poder incorporar-la a nous emplaçaments  que no havien estat decorats anys anteriors. 


L’Avinguda Maresme i el carrer de Salvador Espriu són alguns dels nous carrers que aquest any gaudeixen de llums de nadal. A més, aquesta decoració tan típica de nadal s’ha col·locat també a l’entrada del poble i a la façana de l’ajuntament, així com al carrer Centre, a la Plaça de l’Església, als accessos a les urbanitzacions i a la sortida de la vila, direcció cap a Sant Iscle. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219