Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 22 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
festa del dia de la vellesa
festa del dia de la vellesa

dinar festiu del dia de la vellesa
dinar festiu del dia de la vellesa

dinar del dia de la vellesa
dinar del dia de la vellesa

taula presidencial amb els representants de l'Ajuntament i el director de Caixabank Sant Cebrià
taula presidencial amb els representants de l'Ajuntament i el director de Caixabank Sant Cebrià

dia de la vellesa
dia de la vellesa

Sant Cebrià ret homenatge als més grans en el “Dia de la Vellesa”

13 de desembre de 2017


Un cop l’any Sant Cebrià de Vallalta ret homenatge a la seva gent gran en una festa en la que, gràcies a la col·laboració econòmica entre Caixabank i l’ajuntament, es convida a un dinar festiu a tots aquells veïns majors de seixanta cinc anys. Aquesta celebració va tenir lloc ahir dia 12 de desembre i va comptar amb una gran participació de tots aquells cebrianencs grans en una festa de germanor en la que van esdevenir protagonistes per un dia. 


Però l’anomenat “Dia de la Vellesa”, organitzat per l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta,  va començar a les 11 del matí amb una Missa honorífica, en la que els alumnes de quart de primària del Pi Gros van recitar un poema dedicat a aquesta generació. Amb el poema “els besavis” i un mural dedicat, aquests joves veïns del municipi van contribuir a homenatjar als més grans. Un homenatge que vindria seguit per la festa que es va celebrar en el pavelló municipal, en la que a més de gaudir d’un dinar, els assistents també van poder ballar al ritme de la música en directe. L’acte al pavelló, que va ser presentat per l’alcaldessa, la regidora de cultura i el director de Caixabank Sant Cebrià Ignasi Boix, va ser un èxit que va comptar amb moments tan emotius com l’entrega  de diplomes als dos assistents més vells de la festa. 
Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219