Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Renda garantida de ciutadania
Renda garantida de ciutadania

Nova renda garantida de ciutadania

7 de desembre de 2017


Els Serveis Socials municipals informen sobre la nova renda garantida de ciutadania (RGC), aprovada pel Parlament de Catalunya aquest estiu i a la que hi poden accedir, de forma general, aquelles persones que no disposin de recursos o no en tinguin prou per cobrir les necessitats bàsiques.

La RGC, que substitueix l'antiga renda mínima d'incersió coneguda com PIRMI, té per objectiu garantir que tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya puguin fer-se càrrec de les despeses essencials per al manteniment propi o de les despeses que integren la unitat familiar o de convivència. Per ser-ne beneficiari, cal complir un seguit de requisits econòmics, d’acord amb la circumstància familiar o personal de cadascú.En termes generals, pot ser beneficiària de la renda garantida de ciutadania tota persona que, durant els sis mesos anteriors a la sol·licitud tingui ingressos inferiors al 85% de l’indicador de renda de suficiència a Catalunya i no tingui més patrimoni que l’habitatge habitual. Per al 2017, el llindar d’ingressos se situa en 564 euros/mes en dotze pagues. Les persones que percebien el PIRMI passaran a rebre automàticament la RGC, sense haver de fer cap tràmit. Tots aquells que entrin per primera vegada han d'accedir a www.rendagarantida.gencat.cat  o  bé trucar al telèfon, 900 400 012  i demanar cita prèvia.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219