Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Internet segura per a pares i mares
Internet segura per a pares i mares

Taller d’Internet segura per a pares i mares

30 de novembre de 2017


En el marc de les activitats “Eduquem en família” el Punt Jove de Sant Cebrià ofereix un interessant taller d'“Internet segura per a pares i mares”. Un taller en el que es parlarà sobre estratègia familiar en l’ús d’un internet i d’unes xarxes socials més segures. Està adreçat especialment a famílies amb fills i filles adolescents, o que bé estan endinsant-se en aquesta etapa, com els nois i les noies a partir dels 12 anys.


El taller té l'objectiu de que els participants puguin prendre el control dels dispositius i poder usar internet a casa, així com facilitar a les famílies estratègies de seguiment de l'activitat a les xarxes socials dels infants i joves. 

Aquests són els continguts que es desgranaran al curs:

  • Què sap Internet de mi? e-reputació
  • Navegació en entorns de seguretat
  • Sistemes de control parental
  • Configuració de privacitat a xarxes socials
  • Com evitar continguts ofensius i assetjaments a la xarxa?

El taller és gratuït i està subvencionat per la Diputació de Barcelona. Tindrà lloc al Punt Jove, el proper 12 de desembre a partir de les 19h30. 

Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia enviant un correu a scvl.pjovescv@diba.cat, o bé, directament en el Punt Jove.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219