Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Sant Cebrià amb La Marató de TV3
Sant Cebrià amb La Marató de TV3

Sant Cebrià amb la Marató de TV3

29 de novembre de 2017


Sant Cebrià Actiu és coneguda per ser una de les principals associacions del nostre municipi, impulsora de moltes de les activitats que tenen lloc en aquest. Aquestes festes, l’associació s’ha proposat que el nostre municipi col·labori recaptant fons per la Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties infeccioses. 


Amb aquest motiu, l’associació ha decidit sumar-se a la programació que l’ajuntament ha previst per aquestes festes de nadal, associant-hi activitats paral·leles que permetin destinar els seus beneficis a la famosa campanya de TV3. Aquesta programació començarà divendres dia 6, després del concert de nadal a l’església, on l’entitat vendrà dolços i moscatell amb ànims d’aconseguir recaptar fons per a la Marató.  Amb la mateixa intenció  el dia 8 de desembre animarà el cinema amb crispetes, amb xocolata i pa i amb la personificació del personatge del film infantil. 


Per acabar, el mateix dia de la Marató, diumenge 17 de desembre , l’entitat organitzarà jocs en família, acompanyats de xocolata calenta per a aquells que gaudeixin del dolç i brou casolà per als amants de la cuina tradicional. Totes aquestes activitats tindran lloc a la plaça de l’església durant tot el matí del 17, on a més, a les cinc de la tarda els cebrianencs més petits rebran l’esperada visita del patge reial, també de la mà de Sant Cebrià Actiu. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219