Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 25 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Recicla i guanyaràs
Recicla i guanyaràs

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme porta a Sant Cebrià la campanya “Recicla i guanyaràs”

27 de novembre de 2017


El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM), va començar a repartir dissabte 25 de novembre prop de 2000 calendaris d’advent i 4000 imants de nevera als 27 municipis consorciats de la comarca, en el marc de l’acció de carrer inclosa en la comunicació de la campanya “Recicla i guanyaràs”.Tant el calendari d’advent (una tradició pròpia de països nòrdics que poc a poc va arrelant al nostre país) com l’imant de nevera estan personalitzats amb la imatge i l’eslògan de la campanya de comunicació. Les capses del calendari d’advent, a més, comptem amb dibuixos originals de la fotògrafa i artista gràfica mataronina Marga Cruz, amb motius representatius de la comarca del Maresme.


Per tal de fer el repartiment als 27 municipis consorciats, s’ha previst una acció de carrer a cada vila, protagonitzada per estudiants de l’Institut del Teatre, per tal de donar visibilitat a la campanya de conscienciació sobre el reciclatge. Aquestes accions, que van començar dissabte 25 de novembre, finalitzaran dimarts a la tarda. A Sant Cebrià, l’acció es durà a terme aquesta tarda a l’escola El Pi Gros a la sortida de l’escola.


La campanya “Recicla i guanyaràs” s’ha plantejat des del CTRSUM com una acció de diverses setmanes de durada, on el contingut és més important que els impactes publicitaris. En aquest sentit, en les properes setmanes s’incorporaran al material de campanya vídeos virals, peces de grafisme adreçades als més petits, nous vídeos per explicar la campanya a les visites del Consorci i un documental sobre la realitat del reciclatge i la gestió dels residus a casa nostra.Podeu seguir tota la informació i novetats d’aquesta campanya des del web  reciclaiguanyaras.com i des del Facebook del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. 


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219