Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
trobada segona mà
trobada segona mà

Sant Cebrià organtiza una trobada d’intercanvi i venda d’objectes de 2ª mà per a petits i joves

24 de novembre de 2017


Fomentar el consum responsable. Aquest és l’objectiu amb el que la Regidoria de promoció econòmica de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat un mercat d’intercanvi, dirigit a tots els públics, amb el que vol conscienciar sobre la segona vida útil dels objectes i evitar així que es converteixin en residus. L’activitat, que es durà a terme el dia 8 de desembre a l’aparcament de Can Martri de 10 a 13 h, requereix d'inscripció prèvia (veieu fitxa adjunta) que romandrà oberta fins el dia 1 de desembre.

Aquesta activitat és gratuïta i està adreçada a un públic jove, menor de trenta anys, que haurà de participar oferint objectes útils o serveis a un preu simbòlic o bé intercanviant-los.  Així  joguines, contes, llibres, roba, material informàtic, equips esportius o productes artesanals entre d’altres, seran els protagonistes d’aquest mercat que vol fomentar la consciència social del jovent.  

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219