Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 25 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Mobilitat Jove
Mobilitat Jove

Sant Cebrià de Vallalta renova el conveni de gestió comarcal del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

20 de novembre de 2017


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha aprovat recentment la signatura amb el Consell Comarcal del Maresme del que serà el nou conveni de gestió del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme en el nostre municipi. Un servei comarcal en el que l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament hi participa des del seu inici.

Aquest nou conveni, que de moment tindrà una duració des del 2018 fins 2021, recull els termes i condicions d’un servei que ve funcionant des de l’any 2012 i on hi participen la majoria dels ajuntaments de la comarca del Maresme.

Enguany, des de l’Àrea de Joventut es pretén millorar la comunicació d’aquest servei entre els i les joves del municipi, oferint a aquest col·lectiu, a part de les oportunitats en matèria de mobilitat internacional que els ofereix el propi servei, una activitat concreta en el municipi, la qual es vol enmarcar en la Setmana de la Mobilitat Internacional Jove el proper 2018.

Si voleu rebre més informació sobre aquest servei, podeu enviar un correu electrònic a mobilitat@ccmaresme.cat, o bé posar-vos en contacte amb el Punt Jove de Sant Cebrià de Vallalta, on us donaran tota la informació que necessiteu respecte aquest servei i altres informacions del vostre interès.

Punt Jove de Sant Cebrià de Vallalta
C/ Miquel Martí i Pol, 2
Telèfon: 93 763 10 24
http://jovesantcebria.blogspot.com.es/
facebook / twiter / instagram

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219