Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 25 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
El Maresme
El Maresme

L’alcaldessa de Sant Cebrià promou una iniciativa per a que el Maresme esdevingui Comarca d’Interès Turístic

9 de novembre de 2017


L’alcaldessa de Sant Cebrià, Sònia Scafa, ha promogut la iniciativa per a que el Maresme esdevingui una Comarca d’Interès Turístic. Una feina que ha deixat en mans de Joaquim Arnó, president executiu del consorci de promoció turística del Maresme  i vicepresident 1r del Consell Comarcal del Maresme.  Una gestió per a la que a dia d’avui resta pendent l’elaboració d’un reglament que s’ha de desenvolupar des del Consell Comarcal conjuntament amb el Departament de Empresa i Ocupació de la Generalitat, del qual en depèn la Direcció General de Turisme.


El següent pas després de l’elaboració d’aquest reglament serà presentar-lo davant el consell d’alcaldes de la comarca, per a que es pugui votar i aprovar la declaració del Maresme com a  Comarca d’Interès Turístic.  Una qualificació que beneficiaria a molts pobles, que trobant-se al costat de municipis declarats d’interès turístic, ofereixen una oferta d’oci i de turisme complementària, però que al no estar catalogats no reben tot l’interès ni les visites que potencialment tindrien. 


En aquest sentit, l’alcaldessa de Sant Cebrià Sònia Scafa ha promogut aquesta iniciativa, atès que Sant Cebrià de Vallalta té una potencial oferta turística de muntanya gràcies a elements com la pròxima Via Blava de la Vallalta o a l’entrada del Parc del Montnegre; que complementarien la oferta de platja de la costa del Maresme. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219