Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Ambient a la Fira del bolet i la tardor
Ambient a la Fira del bolet i la tardor

arròs amb bolets de la Fira de la tardor i el bolet
arròs amb bolets de la Fira de la tardor i el bolet

Gegants de Santa Susanna i de Malgrat a la fira de la tador i el bolet
Gegants de Santa Susanna i de Malgrat a la fira de la tador i el bolet

Espectacle de circ de Desastrossus Cirkus
Espectacle de circ de Desastrossus Cirkus

Sant Cebrià celebra la seva tradicional fira de la tardor i el bolet

6 de novembre de 2017


Sant Cebrià va celebrar ahir la seva ja tradicional Fira de la tardor i el bolet, un esdeveniment que com a edicions anteriors, comptava amb nombroses activitats. Josep Pena, Director dels SSTT i DAR va oferir el discurs d’obertura, en el que hi van ser presents, entre d’altres, l’alcaldessa Sònia Scafa ,la regidora de cultura Cristina Romero i el regidor de Festes de la localitat veïna de Sant Pol Robert Garcia. Aquest any a la fira s’hi podien trobar un gran assortiment de parades on el bolet no va ser l’únic protagonista; joies, embotits, formatges, pessebres o artesanies conformaven la oferta d’aquesta festa de tardor.

A l’edició d’enguany Sant Cebrià ha tingut l’honor de comptar amb la participació dels Amics de Bolet de Vilassar de Dalt, una associació experta que va oferir una didàctica exposició de bolets, des d’on van explicar les característiques i particularitats de cada tipologia, endinsant al món del bolet a tots aquells que s’hi van engrescar. 

D’aquesta edició va destacar la Cercavila amb els gegants de Santa Susanna i de Malgrat, una activitat de festa major que havia estat suspesa el dia 1 d’octubre i que es va poder desenvolupar amb èxit gràcies al sol que va lluir durant el matí. L’altra activitat represa de la festa major, l’espectacle de circ còmic Desastrossus Cirkus, va atraure l’atenció d’aquells més petits amb una exhibició d’allò més divertida i participativa; tot i que aquest cop amb menys participació de l’esperada, ja que la calamarsa de la tarda va impedir que molts s’acostessin al pavelló. 

La implicació de Sant Cebrià Actiu no va faltar, com ja és un clàssic a totes les celebracions del nostre municipi, i aquest cop va oferir receptes de cuina tradicional amb bolets, una quarantena de quilos de porc senglar, botifarres i un conill amb salsa fet per la família cebrianenca Rotllan. Tot d’àpats que van tenir tant d’èxit entre els assistents que van esgotar existències. Més enllà, altres de les activitats que més van agradar, a part del circ i dels gegants, van ser el taller de cuina de grans i el taller de petits, així com el de fang, on la canalla va gaudir enfangant-se les mans amb l’objectiu d’emportar-se les seves creacions a casa.  

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219