Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Fase de prealerta del pla INUNCAT

3 de novembre de 2017


Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta de cara als dies 4 i 5 de novembre.

Les previsions indiquen que es pot superar el llindar d'intensitat de pluja de 20mm en 30minuts a la meitat Nord del litoral i pre-litoral entre demà al migdia i el vespre. Està previst que les pluges entrin al matí per Terres de l'Ebre. De cara a migdia és quan l'episodi serà més intens afectant tot Catalunya, especialment les comarques del litoral i pre-litoral barceloní i gironí. A partir del vespre i fins el matí de diumenge està previst que es redueixi la intensitat de pluja i afecti només a les comarques del litoral i pre-litoral de Barcelona Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra petita.

L'episodi serà de caràcter extens i es poden acumular localment més de 50mm de precipitació. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219