Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Scafa tallant la cinta inaugural de la fira del bolet de Vilassar de Dalt
Scafa tallant la cinta inaugural de la fira del bolet de Vilassar de Dalt

presentació fira del bolet Vilassar de Dalt
presentació fira del bolet Vilassar de Dalt

bolets de tardor
bolets de tardor

Autoritats Vilassar de Dalt i Sònia Scafa
Autoritats Vilassar de Dalt i Sònia Scafa

L’alcaldessa de Sant Cebrià Sònia Scafa fa acte de presència de a la Fira del Bolet de Sant Iscle i Vilassar de Dalt

31 d'octubre de 2017


L’alcaldessa de Sant Cebrià Sònia Scafa ha assistit com a convidada a les inauguracions de les fires del bolet de Vilassar de Dalt i de Sant Iscle de Vallalta aquest passat cap de setmana. 


L’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, va inaugurar l’acte després d’un discurs de benvinguda i va realitzar un passeig de la mà d’altres autoritats del poble, on va visitar la fira en la que havia un gran ambient festiu amb una gran varietat de parades relacionades amb la tardor i la castanyada. Scafa, que va acompanyar l’alcalde durant el seu passeig, va ser convidada a tallar la cinta inaugural de la fira.  Acte seguit i també convidada per l’alcalde Eduard Turón, es va desplaçar a la localitat veïna de Sant Iscle de Vallalta, on també es trobaven les autoritats del municipi celebrant la tradicional festa del bolet de la localitat. 


Una de les associacions més emblemàtiques pel que fa al món del bolet del Maresme, és l’Associació Amics del bolet de Vilassar de Dalt, que ha estat l’encarregada d’organitzar la fira del bolet d’aquesta població i que a més, serà present a la fira de La Tardor i del bolet de Sant Cebrià de Vallalta aquest proper diumenge dia 5 de novembre al Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta durant tot el dia de 10 a 19 h.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219