Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
Fira de la Tardor
Fira de la Tardor

Tot a punt per la Fira de la tardor i el bolet

2 de novembre de 2017


Torna la Fira del Bolet i ho farà el proper diumenge dia 5 de novembre al Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta durant tot el dia: de 10 a 19 h.

Aquesta fira esdevé un any més una gran festa a la nostra vila, en la que s’hi celebraran activitats per a tots els públics.  Així, l’Espai Lúdic Infantil, l’Espai Gastronòmic i l’Escenari principal són els tres espais en els que es dividirà el Pavelló Municipal per tal que es desenvolupin les diferents activitats programades.

La fira, que s’inaugurarà amb la representació del Director dels SSTT i DARP, el sr. Josep Pena, exhibirà durant tot el dia en el pavelló paradetes de venda de castanyes i altres productes relacionats amb el bosc, la terra, l’ecologia , els productes artesans i relatius a les llegendes i simbolismes de la tardor. I a més, Rosa Estrada oferia exposició i tastet de bolets.

Us deixem a continuació el programa:

A L’ESPAI LÚDIC INFANTIL

  • 10.30h a 12.00h Taller de cuina infantil “Fem un bolet de fondant”, amb Petit Xef.
  • Durant tot el dia: Taller demostració i taller participatiu de fang i pintura decorativa.


A L’ESPAI GASTRONÒMIC

  • 10.30h a 15.00h Esmorzar i dinar de forquilla, plats típics de temporada amb el bolets com a protagonistes, a càrrec de SCA.
  • 12.30h a 14.00h Taller de “Cuina de Tardor” amb Mónica Serra.


A L’ESCENARI PRINCIPAL

  • 12.00h Cercavila de Gegants amb les colles de Pineda, Santa Susanna i Malgrat sortida del C/ Miquel Martí i Pol devant l’escola “El Pi Gros”.
  • 17.30h Xocolata amb melindros a càrrec de Sant Cebrià Actiu. L’import recollit de la xocolatada anirà destinat íntegrament per a la MARATO DE TV3.
  • 18.00h Desastrossus Cirkus.
  • 19.00h Lliurament del premi del concurs “Imatge de la Fira del Bolet i la Tardor 2018”.
A l'edició d'enguany cal destacar la Cercavila de Gegants amb les colles de Santa Susana i de Malgrat (que sortiran des de la Plaça Onze de Setembre a les 12 h) i l'espectacle que oferirà Desastrossus Cirkus a les 18 h a l'escenari principal. Dues activitats que el consistori reprèn per petició popular, ja que havien estat previstes per la Festa Major i van haver-se de cancel·lar a causa dels fets succeïts a Sant Cebrià el diumenge 1 d'octubre. 

Us adjuntem el cartell, on també podreu llegir els diferents menús que oferiran els establiments participants a la XIV Jornada Gastronòmica de la cuina del Bolet a Sant Cebrià de Vallalta.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219