Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
visita dels alumnes del Pi Gros a l'Ajuntament
visita dels alumnes del Pi Gros a l'Ajuntament

L’Ajuntament rep la visita dels alumnes de tercer del Pi Gros

25 d'octubre de 2017


Els alumnes de tercer de l’escola El Pi Gros van visitar ahir l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, tal i com acostumen a fer un cop l’any.

Es tracta d’un dia especial per aquesta canalla en el que realitzen una sortida pel poble, i d’on coneixen de prop  els llocs més emblemàtics d’aquest. Així, de la mà del personal docent de l’escola, aquests alumnes han visitat l’edifici de la policia, han observat la façana de Can Coris i han gaudit d’un dinar a l’aire lliure al parc Puigvert, entre altres coses. 

Un dels punts més destacats d’aquesta sortida ha estat la visita a l’edifici de l’Ajuntament, on rebuts per l’alcaldessa Sònia Scafa, han visitat els diferents espais que el conformen. La sala de plens ha estat un dels espais més gaudits per part d’aquests infants, on han après com se celebren els plens municipals i quin és el paper de l’alcalde i dels regidors.  L’accent divertit de la visita ha estat el despatx de l’alcaldia on els alumnes han pogut seure un per un al lloc de l’alcaldia, sent a més obsequiats amb una medalla per commemorar la visita per part de l’alcaldessa. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219