Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
cerimònia d'entrega dels diplomes de voluntaris i tècnisc de Protecció Civil
cerimònia d'entrega dels diplomes de voluntaris i tècnisc de Protecció Civil

Vicente Pérez, Jordi Rotllan, Sònia Scafa, Humberto Atanes i Lorena Blasco
Vicente Pérez, Jordi Rotllan, Sònia Scafa, Humberto Atanes i Lorena Blasco

Tres cebrianencs reben el diploma de Protecció Civil de L'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

24 d'octubre de 2017


El passat dissabte dia 21 d’octubre es va fer entrega de diplomes acreditatius de voluntaris i tècnics de Protecció Civil que han superat la formació  a l’Institut de Seguretat Publica de Catalunya.

L’acte d’entrega, que va tenir lloc a la l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) de Mollet del Vallès, va conferir diplomes acreditatius als alumnes de la 7a i 8a promoció dels cursos bàsics de voluntaris de protecció civil 2016-2017 i de la 2a edició del curs per a tècnics municipals responsables de Voluntaris de Protecció Civil.

269 és el nombre d’alumnes provinents de 98 municipis que han superat la formació. Tres dels  voluntaris que varen rebre el diplomes pertanyen a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Cebrià de Vallalta. Així els cebrianencs Humberto Atanes, Vicente Pérez i Lorena Blasco van ser reconeguts durant la cerimònia de dissabte, conjuntament amb altres alumnes d’arreu de Catalunya.

A l’acte va assistir-hi l’Alcaldessa Sònia Scafa i el Tècnic Municipal de Protecció Civil Jordi Rotllan. Des de l’Ajuntament volem felicitar aquests voluntaris, a l’hora que agraïm tota la tasca que fan en el nostre municipi de forma desinteressada sigui a l’hora que sigui.

Aprofitem també per animar a tots aquells que estiguin interessats a formar part de protecció civil passin per l’Ajuntament a rebre informació. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219