Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
desè aniversari Associació del Casal d'Avis
desè aniversari Associació del Casal d'Avis

L'Associació de casal d’avis commemora el seu desè centenari amb un dinar

23 d'octubre de 2017


L’Associació del Casal d’Avis, junta que s’encarrega de la gestió de les subvencions que el Casal rep per part de l’Ajuntament de Sant Cebrià, celebra enguany 10 anys. Aquesta associació, que sovint també organitza activitats com excursions i un dinar anual, va celebrar aquest dissabte un dinar al restaurant “Pura Brasa” de Pineda amb motiu del seu desè aniversari.


La celebració va reunir prop de 200 membres de la seva associació en un dinar que va culminar amb una festa amb música en directe. Així,  després d’un pica-pica molt complert, d’un segon i postres, els assistents de la festa van poder gaudir d’una estona de ball. 


L’associació del Casal va assumir una part del cost del menú de cada assistent, gràcies a les subvencions anuals que la junta rep per part de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta. Per aquest motiu i com a mostra d’agraïment, l’alcaldessa Sònia Scafa i la regidora de cultura Cristina Romero van ser convidades a assistir a la festa, conjuntament amb Joan Jiménez, l’encarregat de la consergeria del Casal.  Una festa de la que tots els assistents van coincidir en que la seva organització havia estat impecable, gràcies a Ángeles Vegas, José Medina, Dolores López, Elisa Sanz y Teresa Albo. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219