Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Sònia Scafa, Josep Vilella, Cristina Romero, Antònia Benítez, Marta Colell i Daniel Lienas
Sònia Scafa, Josep Vilella, Cristina Romero, Antònia Benítez, Marta Colell i Daniel Lienas

Presentació del llibre -CUINEM EN FAMÍLIA-
Presentació del llibre -CUINEM EN FAMÍLIA-

Presentació del llibre -CUINEM EN FAMÍLIA-
Presentació del llibre -CUINEM EN FAMÍLIA-

Josep Vilella presenta el llibre “Cuinem en família” a Sant Cebrià

23 d'octubre de 2017


El conegut gastrònom Josep Vilella va presentar el seu nou llibre “Cuinem en família” de la mà del CESC (Centre D’Estudis Sant Cebrià) divendres dia 20 a les 20 a Sant Cebrià de Vallalta.  Vilella, que té una dilatada trajectòria en el món e la gastronomia, conegut per ser membre del col·lectiu “5 a Taula” que publica a La Vanguardia i de la prestigiosa de l’ Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, també és autor d’ “Art i Cuina”, “Dels Fogons a la Taula” i coautor amb Joan Soler i Amigó de “Taula Parada”. 


El lloc triat per la presentació va ser la Sala Gran de Can Coris, un espai emblemàtic i ple d’història, cedit per l’ocasió pel soci del CESC Francesc Montasell i Gel i la seva dona Antònia Benítez, ex alcaldessa de Sant Cebrià. Vilella, presentat per la secretària del CESC  Marta Colell, va exposar el seu llibre i va explicar algunes de les anècdotes que l’acompanyaven.  L’encàrrec inicial demanava que es publiqués una guia de cuina per a la canalla, cosa a la que l’autor va respondre amb un llibre de cuina didàctic per a tota la família. 


La característica principal d’aquest llibre és que les receptes estan encarregades a xefs de renom mundial, on aquests han pensat en plats que van molt més enllà de la cuina simple o de la rebosteria infantil. Es tracta de receptes amb cap i peus que tenen la característica de que poden ser elaborades per tots els membres de la família; on el seu autor s’encarrega d’explicar pas a pas quin és el rol de cadascú a l’hora de cuinar el plat. Una recepta perfecta per fer que els grans i els petits de la família passin una bona estona junts!


La presentació, que va anar precedida d’una visita a la finca, va acabar amb un pica-pica i una copa de cava, on molts dels assistents van demanar que l’autor signés els seus exemplars del llibre. Entre el públic va destacar l’assistència de l’alcaldessa Sònia Scafa i dels regidors Daniel Lienas i Cristina Romero.Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219