Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
enllumenat públic
enllumenat públic

L’enllumenat de les urbanitzacions de Sant Cebrià de Vallalta serà aviat una realitat

20 d'octubre de 2017


En el passat Ple Ordinari del 27 de setembre es va aprovar per unanimitat de tots els regidors dels grups politics del consistori la modificació de partides del pressupost municipal per tal d’adjudicar el romanent del pressupost anterior a l'ampliació d'una partida assignada per a l'actualització dels projectes y el desenvolupament de l'enllumenat de les tres urbanitzacions.


Per a la selecció dels projectes de redacció executiva, l’equip de govern comptava amb tres propostes de tres empreses diferents, de les quals ha seleccionat en cada cas la oferta més avantatjosa econòmicament. Així, l’empresa Gestió d’Enginyeria Serveis i Arquitectura GESA S.L durà a terme el projecte de Vistamar i de Can Palau per un preu de 10.143,07€  i en el cas de Castellar d’Índies ho farà INTEC VALLS ENGINYERIA S.C.P. per 13.560 €. 

Aquests projectes, que ja es troben en fase de redacció, s’han encarregat amb l’objectiu que les obres d’enllumenat a les urbanitzacions de Can Palau i Vistamar puguin començar en el menor termini possible.  Pel que fa a Castellar d´Índies, una vegada redactat el projecte i preparada la licitació de les obres, restaria pendent de l'eliminació dels polígons existents en l'actualitat, una qüestió en la que el consistori està treballant intensament per poder-la dur a terme en el menor temps possible.


La intenció de l’ajuntament és tenir els projectes, ja assignats, de les tres urbanitzacions, redactats abans del període d’un mes, per tal poder començar la licitació de les obres d'enllumenat de Can Palau i Vistamar abans de finalitzar l'any.  Aquest fet suposaria que l’execució de les obres comenci al voltant dels primers mesos del 2018. Al mateix temps, es segueix treballant per a l'eliminació dels polígons de Castellar d’Índies amb la idea de poder engegar la licitació de les obres d'enllumenat d'aquesta urbanització durant el segon semestre del 2018.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219