Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 19 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Manifest de les AMPA's de la Vallalta
Manifest de les AMPA's de la Vallalta

Carta de les AMPAs de La Vallalta en suport a les escoles de Catalunya

17 d'octubre de 2017


Les AMPAs de les tres escoles i l'institut de La Vallalta han signat una carta en suport a les escoles i professionals de Catalunya envers als atacs rebuts els darrers dies per alguns polítics.


L’escola que tenim, és l’escola que volem.

Una escola que educa des de la inclusió, l’acolliment, una escola que comparteix i coopera amb la societat. Una escola del poble i per al poble, que escolta i que es forma per créixer, per oferir una diversitat cultural que ens permeti créixer com a persones. Una escola que educa en valors, un dels més importants el respecte, tant pels altres com pel món que ens envolta.

És per això que, les sotasignats, volem denunciar públicament qualsevol atac polític cap a les nostres escoles. Rebutgem qualsevol acusació que qüestioni l’escola democràtica, inclusiva i pacífica, que fa tants anys que estem construint plegats. Com a mares i pares d’alumnes, ens suposa una ofensa a la dignitat de les comunitats educatives i en conseqüència, demanem que polítics com el Sr. Garcia Albiol, la Sra. Arrimades, el Ministre Sr. Dastis, es retractin de les seves paraules, per no ser certes i ofendre la moral del sistema educatiu català, esdevenint injúries cap a totes les persones que hi formem part.

Aprofitem per agrair a les escoles: equips educatius, infants i famílies, la gran tasca que fan amb els nostres fills, sempre apostant per un món millor.


A.M.P.A El Pi Gros (Sant Cebrià de Vallalta)

A.M.P.A Sant Pau (Sant Pol de Mar)

A.M.P.A de les Dones d'Aigua (Sant Iscle de Vallalta)

A.M.P.A I.E.S la Vallalta (Sant Pol de Mar)

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219