Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 19 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Marxa Familiar
Marxa Familiar

Èxit de la Marxa Familiar de la Vallalta amb 150 participants

16 d'octubre de 2017


La Marxa Familiar de la Vallalta va reunir ahir 15 d’octubre 150 participants que es van trobar a les 10 h del matí al Pavelló Municipal. L’activitat, que va començar amb una reunió on es va explicar que què consistiria el recorregut, va destacar pel bon ambient i per un marcat caràcter familiar, amb el que grans i petits van divertir-se a parts iguals.

El recorregut va permetre que tots els participants gaudissin de la vista en tot moment, passant per punts tan emblemàtics com “Cal Correu”, “La Hacienda” o el “Pitch & Putt”. A més, a meitat del camí van aparèixer “El Pop” i “El Peix”, dos personatges que s’havien perdut i a causa d’una forta ventada havien estat arrossegats des del mar fins la muntanya. Els nens i les nenes que participaven van ser els encarregats d’ajudar-los a trobar la seva destinació, feina que van dur a terme amb gran destresa. 

Tots els participants van rebre a l’arribada una medalla acreditant la seva participació i un bidó d’aigua i un entrepà, preparats per Sant Cebrià Actiu. A més, per finalitzar, a la mateixa arribada els esperava Marta Bautista de “Move it”, que va amenitzar el moment final fent ballar tota la família amb una animada classe de zumba. 

Cal agrair la bona organització de l’esdeveniment a l’AMPA de l’escola El Pi Gros, sense la que que aquesta excursió no hagués estat possible. A banda, es va comptar amb el suport de la Vallalta Trail pel que fa al disseny del recorregut, l’animació durant el mateix i les inscripcions i amb Sant Cebrià Actiu, que es va encarregar dels entrepans i de l’aigua. Al mateix temps, IRONMAN va ser l’encarregat de cedir l’arc inflable de l’inici i els bidons que van rebre els participants, mentre que ADF La Vallalta, Protecció Civil i l’Esplai La Maduixa van ajudar durant el recorregut. Per últim, cal també destacar que gràcies a la col·laboració de Move it l’arribada va ser d’allò més divertida. 
Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219