Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
veïns protestant davant l'entrada de les forces policials
veïns protestant davant l'entrada de les forces policials

El CESC fa una crida per a poder constituir la memòria històrica del dia 1 d’Octubre

11 d'octubre de 2017


El Centre d’Estudis Sant Cebrià fa una crida per a que tots aquells que tinguin documents fotogràfics, filmacions o d’altres, com informes mèdics o denuncies als Mossos, els facin arribar a la institució. Tot això amb l’objectiu de poder constituir i muntar un arxiu específic del dia 1 d’octubre, que serà guardat en el seu Arxiu Històric i posat a disposició de tots els que en el futur vulguin consultar-lo.


El CESC a més, ha elaborat el “Full d’Història Vall-Alta” –que podeu veure adjunt en aquesta notícia- on mostra i explica els fets succeïts el passat 1 d’octubre a la vil·la, que segons paraules de la pròpia institució “romandrà en la memòria col·lectiva de Sant Cebrià perquè els seus veïns, agredits i humiliats, van saber reaccionar de manera pacífica a l’agressió i de manera festiva per acomiadar els que, poc abans, havien utilitzat escuts, cascs i porres per obrir-se pas cap a unes urnes que no varen trobar.”


El correu que el CESC posa a disposició per a que els veïns enviïn els documents és: cesc-santcebria@hotmail.com. Així mateix, també ha habilitat aquests dos telèfons per a que l’enviament es pugui fer també per mitjà de WhatsApp: 680128845  i 654455319.  

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219