Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
visita Gabriela Serra
visita Gabriela Serra

visita Gabriela Serra
visita Gabriela Serra

visita
visita

porta El Pi Gros
porta El Pi Gros

La diputada de la CUP Gabriela Serra visita Sant Cebrià de Vallalta per donar suport

10 d'octubre de 2017


Gabriela Serra, diputada de la CUP va visitar el passat divendres dia 6 a les 16 h Sant Cebrià de Vallalta, per tal de mostrat el seu suport en relació als fets succeïts el passat 1 d’octubre.


La diputada va ser rebuda per l’alcaldessa Sònia Scafa, Antònia Benítez (Tots per Sant Cebrià) i Josep Pla (Esquerra Republicana de Catalunya) en representació de l’Ajuntament. A la trobada va ser present també Albert Lluch, president de l’ANC de Sant Cebrià i organitzador del Referèndum a la vila, conjuntament amb alguns veïns que van acostar-se per tal d’explicar la seva vivència i la seva visió dels fets, de la mateixa manera que havia passat durant la visita d’Antoni Comín el mateix dia al matí. 


La visita es va efectuar a l’Escola del Pi Gros, lloc on es van desencadenar tots els desagradables fets del passat dia 1. Gabriela Serra va voler visitar les instal·lacions per veure de primera mà quins havien estat els danys ocasionats i va mostrar el seu suport a les víctimes del setge, fent incís el els danys psicològics que aquesta situació ha generat en moltes de les seves víctimes.


Durant la visita, la diputada i aquells que la van voler acompanyar, es van fotografiar de manera simbòlica al davant de  la porta de l’escola del Pi Gros, ja que és el lloc per on van aparèixer les forces policials de l'estat Espanyol. Al mateix temps, a les imatges també es reflexa el suport al dret a decidir, ja que, tot i que no s’observa, està just al davant de la finestra que dóna a la biblioteca, emplaçament on van ser dipositades les urnes del Referèndum. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219