Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
zona indsutrial
zona indsutrial

Primera fase de reorganització de la zona industrial

9 d'octubre de 2017


L'Ajuntament va finalitzar el passat 30 de Setembre una primera fase de la reorganització de la zona industrial amb el marcat dels vials.

Aquesta reorganització, que va començar abans de l'estiu amb el condicionament de les zones d'aparcament habilitades per als vehicles que usen la zona industrial, ha culminat finalment amb el marcat de la via per organitzar les zones permeses de parada i maniobra dels vehicles a la zona. A més, limital'horari de maniobra de vehicles de gran tonatge en l'encreuament del passeig principal amb el desviament a la urbanització de Vistamar.

Totes aquestes actuacions s'han desenvolupat amb la intenció de racionalitzar el tràfic de la zona i evitar els embussos que es produïen en les entrades i sortides de la urbanització en horaris de màxima circulació. A més,d'ara en endavant es limitarà l'estacionament de les zones marcades específicament per a això amb una durada màxima de 30 minuts amb disc horari.

Aquesta reorganització respon a una les peticions que els veïns de la urbanització de Vistamar portaven fent durant bastant de temps, i està englobada en les actuacions per millorar i racionalitzar els accessos a les diferents urbanitzacions, tant per part dels veïns, com dels serveis municipals.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219