Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Missatge del Vicepresident de la Generalitat als veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta

6 d'octubre de 2017


El Vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras ha volgut dirigir unes paraules als veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta, amb objectiu d’encoratjar-los a continuar endavant i a seguir lluitant per exercir el dret de la democràcia.


A continuació, el missatge del Vicepresident:"La força d'aquest país és la força de la seva gent. Ho hem demostrat sempre, amb mobilitzacions pacífiques arreu del territori, amb persistència i coratge com el que veu demostrar els veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta resistint el setge d'aquells que per la força no us deixaven exercir un dret fonamental com és l'exercici del vot.Fins on volen arribar coartant els drets fonamentals de les persones? Amb aquesta actitud demostren una realitat que fa temps que diem, no es tracta de independència sí o independència no. Es tracta senzillament de democràcia. És per això que us encoratjo a seguir endavant, persistint cada dia!"

Oriol Junqueras

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219