Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Antoni Comín
Antoni Comín

El Conseller Antoni Comín visita Sant Cebrià per mostrar el seu suport

6 d'octubre de 2017


Antoni Comín, Conseller de Salut del govern de la Generalitat, ha realitzat avui a les 10 h una visita protocol·lària a Sant Cebrià de Vallalta, per tal de donar suport i expressar la seva preocupació pel nostre poble, un dels més afectats del Maresme durant el passat 1 d’octubre. 

Malgrat la precipitació de la sol·licitud de visita, que es va efectuar ahir a les 14h del migdia, la alcaldessa Sònia Scafa ha rebut al Conseller, acompanyada dels regidors Antònia Benítez (Tots per Sant Cebrià) i Josep Plà (ERC). El president de l’ANC de Sant Cebrià Albert Lluc i la secretària del Centre d’Estudis Sant Cebrià (CESC) Marta Colell també s’han afegit a la trobada, conjuntament amb una vintena de ciutadans, que s’havien assabentat de la visita per mitjà de les xarxes socials.

Donat el volum de gent de la trobada, l’alcaldessa ha decidit obrir la sala de plens per tal de poder acollir còmodament a tots els assistents.  El caràcter de la reunió ha estat clarament marcat per els fets succeïts a Sant Cebrià durant el passat diumenge, on uns 200 agents de la Guàrdia Civil van assetjar el poble, carregant contra els veïns que volien votar pacíficament, provocant aldarulls i destrosses en el mobiliari urbà i requisant equips informàtics.

Comín, que també ha visitat Dosrius i Sant Iscle de Vallalta, ha escoltat les paraules dels veïns que han explicat les seves vivències i la seva visió dels lamentables fets viscuts el passat diumenge.  Per últim, ha fet una crida per a que els ciutadans visquin aquest moment polític i social amb calma, fent incís en que cal que es tingui paciència i comprensió, assegurant que el govern continuarà insistint en la via del pacte i del diàleg.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219