Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Imatge dels fets de l'1 d'octubre a Sant Cebrià de Vallalta
Imatge dels fets de l'1 d'octubre a Sant Cebrià de Vallalta

COMUNICAT OFICIAL

2 d'octubre de 2017


Davant dels lamentables fets viscuts ahir, dia 1 d’octubre de 2017, l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta vol manifestar que:

- Condemnem amb fermesa la desproporcionada actuació de les forces policials espanyoles, que es van presentar de manera massiva a la nostra població de 3300 habitants fent un desplegament més propi d’un estat de setge que d’una jornada que hauria d’haver estat una festa de la democràcia.

- Condemnem amb fermesa l’ús de la violència per part d’aquestes forces policials, que van trencar mobiliari urbà, van requisar equips informàtics i, el que és més greu, van ferir 10 ciutadans que només defensaven les seves idees.

- Demanarem explicacions als responsables d’haver pres la decisió, absurda i indecent, d’enviar més de 60 vehicles policials i més de 200 policies a la nostra població, de 3300 habitants, generant situacions de tensió, pànic i alarma social absolutament fora de lloc.

- Ens preguntem, amb independència de valoracions polítiques, de quin cervell privilegiat pot sorgir la idea d’envair una petita població del Maresme i utilitzar la repressió i la violència contra persones que només volien expressar una opinió.

- Ens posem a disposició de la ciutadania i la resta de partits polítics per estudiar i consensuar les accions que, com a Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, siguin necessàries dur a terme per tal que l’atropellament d’ahir per part de les mal anomenades ‘forces del ordre’ espanyoles no quedin impunes.Equip de govern Sant Cebrià de Vallalta

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219