Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Tallers d'acompanyament a la maternitat
Tallers d'acompanyament a la maternitat

Tallers d'acompanyament a la maternitat

29 de setembre de 2017


L’escola  bressol municipal El Rial organitza uns tallers per a pares i mares. Aquets estan pensats per ser un espai de respir i reflexió perquè puguin sentir-se més segurs en la seva funció parental. Sovint es tenen dubtes que no compartim perquè pensem que no són importants, o sentim emocions contradictòries, desitjos, inseguretats, etc. Aquest pretén ser un espai de calma per compartir i seguir creixent com a pares i mares.

Us deixem el testimoni d' algunes de les persones que van participar l'any passat, per les queva ser una experiència bonica i enriquidora


  • "Ens hem pogut obrir en la mesura que sentíem i el que necessitàvem i crec que tenir un espai /temps per això amb el ritme que portem ha estat molt agradable i necessari".
  • "Recordo amb afecte que cada vegada que alguna de les mares que hem participat explicava alguna cosa íntima es feia un silenci respectuós, ningú opinava ni donava consells, només hi havia escolta. Ha estat un plaer".
  • "M'ha encantat el taller, m'ha semblat original, equilibrat, ni molt ni poc, proper i profund.
  • "Crec que les mares haurien de participar de propostes com aquestes. La maternitat remou tant..."

 

Hi ha places limitades i aquelles triades ho seran per ordre d’inscripció. Les famílies de l’escola tenen preferència per davant de les altres.

Les trobades seran un dimarts al mes per la tarda de 17:30h a 19h els dies: 24 d’octubre/28 de novembre/19 de desembre/30 de gener/27 de febrer.

Us podeu inscriure a:

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219