Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
nova data de la Marxa Familiar de La Vallalta
nova data de la Marxa Familiar de La Vallalta

La Marxa Familiar de la Vallalta ja té nova data!

28 de setembre de 2017


Ara sí, la Marxa Familiar de la Vallalta se celebrarà el dia 15 d’octubre, on, com és costum, el pavelló municipal de la vila serà el punt de partida i d’arribada d’aquesta excursió.  La marxa, que començarà a les deu del matí, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres i està pensada per a persones de totes les edats, tot i que per al bon funcionament és imprescindible que per cada cinc nens hi hagi un adult.

És important que tots els participants sàpiguen que la marxa té un caràcter lúdic i familiar amb objectiu de gaudir de l’entorn natural de Sant Cebrià i passar una bona estona amb família i amics. El pas serà relaxat i es faran parades durant el camí, per tal de poder descansar.

A l’arribada tots els participants rebran entrepans i fruita i podran gaudir d’un espectacle de Zumba per part de Move it, on tothom estarà convidat a participar!

Per participar-hi cal emplenar el formulari que trobareu en aquest enllaç. Un cop feta la inscripció teniu fins dimecres 11 d’octubre per a realitzar el pagament al despatx de l’AMPA (C/Miquel Martí i Pol, 1. Sant Cebrià de Vallalta- entrada per la porta de la rampa) en horari de dilluns a divendres de 17 h a 18 h. El mateix dia de l’activitat també es podran realitzar inscripcions pel preu de 5 €, però cal recordar-vos que aquestes places són limitades. La recollida de dorsals i confirmació d’assistència es podrà realitzar el mateix dia a partir de les 9:15 h.

Les inscripcions que no es paguin en les dates indicades es consideraran com a no realitzades i no podran participar a la marxa.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web de l’Ampa del Pi Gros, trucar al número de telèfon  656 840 685  o escriure un mail a ampaelpigros@yahoo.es.

Aquesta activitat està organitzada per l’AMPA del Pi Gros, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i amb la col·laboració de les següents entitats: Agrupació de Defensa Forestal Vallalta, Move it, Esplai la Maduixa, Protecció Civil Sant Cebrià de Vallalta, Vallalta Trail i Sant Cebrià Actiu. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219