Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 18 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

COMUNICAT 26 de setembre de 2017

26 de setembre de 2017


Arran dels comentaris i reaccions que s'han derivat del comunicat de l'Ajuntament del dia 25 de setembre, sobre actes incívics, l'Ajuntament vol aclarir: 


-Que al comunicat denunciem les pintades realitzades a edificis municipals, com les del poliesportiu, però en cap cas aquestes pintades, fetes anteriorment, es relacionen amb les persones que han realitzat la penjada de cartells durant els últims dies.


-Que per a l’Ajuntament, un acte incívic és realitzar qualsevol pintada, tant a la vía pública o als edificis municipals.

-Que el comunicat del 25 de setembre pretenia ser una crida al seny, per no penjar cartells de manera indiscriminada a la façana de l'Ajuntament que es va pintar no fa gaire temps amb el pressupost municipal que paguem entre tots els veïns i veïnes de la població.


-Que, en tot cas, lamentem que es pugui arribar a confondre una crida puntual al civisme amb un posicionament concret davant d’uns fets polítics I socials tan greus com els que estan succeïnt al nostre país durant els últims dies.

Equip de govern de Sant Cebrià de Vallalta 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219