Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

COMUNICAT 26 de setembre de 2017

26 de setembre de 2017


Arran dels comentaris i reaccions que s'han derivat del comunicat de l'Ajuntament del dia 25 de setembre, sobre actes incívics, l'Ajuntament vol aclarir: 


-Que al comunicat denunciem les pintades realitzades a edificis municipals, com les del poliesportiu, però en cap cas aquestes pintades, fetes anteriorment, es relacionen amb les persones que han realitzat la penjada de cartells durant els últims dies.


-Que per a l’Ajuntament, un acte incívic és realitzar qualsevol pintada, tant a la vía pública o als edificis municipals.

-Que el comunicat del 25 de setembre pretenia ser una crida al seny, per no penjar cartells de manera indiscriminada a la façana de l'Ajuntament que es va pintar no fa gaire temps amb el pressupost municipal que paguem entre tots els veïns i veïnes de la població.


-Que, en tot cas, lamentem que es pugui arribar a confondre una crida puntual al civisme amb un posicionament concret davant d’uns fets polítics I socials tan greus com els que estan succeïnt al nostre país durant els últims dies.

Equip de govern de Sant Cebrià de Vallalta 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219