Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 16 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

COMUNICAT ESPECIAL 21 de setembre de 2017

21 de setembre de 2017


Davant dels fets que es venen succeïnt en els darrers dies, especialment els acumulats durant el dia d’ahir 20 de setembre de 2017, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta vol expressar el següent:

  • Com a formació política nascuda d’un moviment veïnal, integrem i respectem al màxim tot tipus de sensiblitats, pensaments i idees, sempre que sumin a l’hora de contribuir a fer un Sant Cebrià millor.


  • Com a equip de Govern, respectem al màxim la pluralitat del nostre poble, ja que som l’equip de tots i cadascun dels ciutadans que viuen o treballen a Sant Cebrià de Vallalta, i fem extensiu aquest respecte a tota la societat catalana.


  • Condemnem fermament qualsevol acció de força i coacció, com les que estem observant durant les últimes hores, contra les institucions catalanes quan, entenem, simplement busquen un marc d’entesa per tal que tots els catalans i catalanes puguin expressar-se en democràcia fent ús de les urnes.


  • Fem una crida a resoldre una situació tan conflictiva amb diàleg, d’una manera cívica i exemplar, tal i com està demostrant des del principi una immensa majoria de la societat civil catalana.


L’equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219