Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Ironkids Sant Cebrià
Ironkids Sant Cebrià

recorregut per edats Ironkids 2017
recorregut per edats Ironkids 2017

Ironkids Sant Cebrià de Vallalta

18 de setembre de 2017


Sant Cebrià de Vallalta és un dels catorze municipis  per on passa l’Ironkids, una cursa infantil que, segons paraules de la pròpia organització, neix amb la filosofia de fomentar l’esport saludable i la cultura de l’esforç entre els nens i els adolescents. 


Així, la nostra vila enceta la nova temporada de setembre, amb cita aquest diumenge 24 a les 11h del matí.  El carrer migdia serà el punt de trobada per aquesta cursa i els nens, agrupats per grups segons l’edat, tenen diferents hores de sortida i distància de recorregut en funció del grup. 


Els participants més grans, des de 1er a 4rt d’ESO i  els de Cicle superior de 5è i 6è de primària, començaran a les 11 h amb un recorregut de 1000 metres.

Les 11.15 h serà l’hora de sortida dels nens de Cicle Mitjà de 3er i 4rt de primària, que correran una distància de 750 metres.


Els nens de Cicle Inicial de 1er i 2n de primària, començaran a les 11.30 h i recorreran una distància de mig quilòmetre.


Per acabar, els més petits de la cursa, el nens i nenes d’Infantil, de P3, P4 i P5, començaran a les 11.45 del matí i tenen una distància de 250 metres per recórrer, conjuntament amb els seus pares o acompanyants. 


A la fotografia adjunta podeu veure quins són els recorreguts exactes que farà cada grup.


Valors com la constància i la recompensa de l’esforç són el lema d’aquesta cursa, que promou la participació i no la competició i que demana que tots aquells que participin ho facin amb l’equipament correcte per a l’activitat, així com seguint les indicacions dels monitors i els responsables de l’activitat. Les inscripcions es poden fer des d’aquí:  http://ironkids.cat/inscripcions/


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219