Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Grup Bergantí Havaneres
Grup Bergantí Havaneres

Diada de Sant Cebrià

12 de setembre de 2017


Sant Cebrià de Vallalta s’entrena per la festa major amb la diada del Sant que dóna nom a la vila. Així, per commemorar el dia del Sant i amb motiu de “pre-programa” de festa major se celebraran tot un seguit d’actes en el municipi.

Començant per la Marxa Familiar de Sant Cebrià de Valltalta, una activitat per a persones de totes les edats, organitzada per l’AMPA del Pi Gros, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i amb la col·laboració de moltes de les principals entitats del poble. La marxa, que començarà a les 10 del matí, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres i gaudirà d’una festa a l’arribada, on es repartiran entrepans i es farà un espectacle de Zumba on tothom estarà convidat a seguir l’activitat, ballant al ritme de la música. 


Al vespre, a les 19 h, l’església del poble celebrarà una missa solemne en honor al Sant. Tot acabar la missa, a les 20.30 h, el grup “Bergantí” oferirà una cantada d’havaneres a la mateixa plaça de l’església, acompanyada del tradicional rom cremat i d’un aperitiu, un actes que serà possible gràcies a la col·laboració de la Penya Vistamar i a l’Associació Sant Cebrià Actiu. Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219