Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
tempesta
tempesta

Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta

8 de setembre de 2017


Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta.


Es preveu un episodi per intensitat de pluja amb superació del llindar de 20 mm / 30 min., que s'iniciarà aquesta matinada i durarà fins diumenge al matí i que afectarà totes les comarques de la Demarcació de Girona i de la Demarcació de Barcelona, així com la comarca d'Osona de la Demarcació de la Catalunya Central i les comarques del Baix.


Penedès, Baix Camp, Alt Camp i Tarragonès de la Demarcació de Tarragona. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra, així com de ratxes fortes de vent. La distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada es preveu que serà de caràcter local.


Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions municipals vinculades a l'INUNCAT aquí. 

La situació de risc contemplada en aquest comunicat es donarà per finalitzada, sense necessitat d’una comunicació de tancament per part del CECAT, un cop acabi el període meteorològic especificat; sempre i quan no s'actualitzi la informació amb una nova comunicació.

Cal recordar que la situació de Prealerta no comporta l'activació de l'INUNCAT.
Aquest avís ja s'ha fet arribar als grups actuants.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219