Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Marxa Familiar La vallalta
Marxa Familiar La vallalta

Marxa Familiar Sant Cebrià de Vallalta

7 de setembre de 2017


El proper dia 16 de setembre se celebrarà la Marxa Familiar de la Vallalta, una de les activitats previstes per a la Diada de Sant Cebrià.

El pavelló municipal de la vila esdevindrà el punt de partida i d’arribada d’aquesta caminada. La marxa, que començarà a les deu del matí, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres i està pensada per a persones de totes les edats, tot i que per al bon funcionament és imprescindible que per cada cinc nens hi hagi un adult.


Les inscripcions es poden dur a terme en el despatx de l’AMPA del Pi Gros fins el 14 de setembre. El preu és de 3 euros i el pagament es realitzarà els dies 12, 13 i 14 de setembre. El mateix dia de l’activitat també es podran realitzar inscripcions pel preu de 5 €, però cal recordar-vos que aquestes places són limitades.


A l’arribada tots els participants rebran entrepans i podran gaudir d’un espectacle de Zumba on tothom estarà convidat a participar.


Aquesta activitat està organitzada per l’AMPA del Pi Gros, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i amb la col·laboració de les següents entitats: Agrupació de Defensa Forestal Vallalta, Move it, Esplai la Maduixa, Protecció Civil Sant Cebrià de Vallalta, Vallalta Trail i Sant Cebrià Actiu. 

Per a més informació podeu visitar la pàgina web de l’Ampa del Pi Gros, trucar al número de telèfon  656 840 685  o escriure un mail a ampaelpigros@yahoo.es.Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219