Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
contenidors de recollida selectiva
contenidors de recollida selectiva

Sant Cebrià de Vallalta, entre els pobles amb el millor percentatge de recollida selectiva del Maresme

4 de setembre de 2017


Sant Cebrià de Vallalta és un dels catorze municipis del Maresme que va superar el 50% de recollida selectiva l’any 2016. Així ho han determinat les dades facilitades per l’Agència de Residus de Catalunya i pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, aquest passat mes d’agost. 


Algunes poblacions com Argentona, Canet de Mar o Cabrils, entre d’altres, van sobrepassar el 60% de recollida selectiva, superant l’objectiu del Programa General de Prevenció i Gestió de Residus i Recursos de Catalunya.  Tanmateix, Sant Cebrià de Vallalta se situa, amb un 58’5%, en el “top ten” de la nostra comarca, conjuntament amb altres municipis com Sant Andreu de Llavaneres (59’3%) o Caldes d’Estrac (56,1%). 


Així mateix, el Maresme,  amb un 43,21% de mitjana, queda posicionat en el novè lloc a Catalunya en quantitat de residus recollits selectivament per habitant, amb un total de 0’65 kg per dia, sobre una suma de residu total d’1’51 kg diària, mentre la mitja catalana és d’un 38’53.


Des de Sant Cebrià ens mostrem satisfets de ser una població capdavantera que fa a la mitja de recollida selectiva de la nostra comarca, i volem aprofitar per animar a tots els veïns a continuar amb aquesta bona feina i a millorar les xifres de ca ra a l’any vinent.
Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219