Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Una nova empresa assumeix el servei neteja de zones verdes

3 d'agost de 2017


El proper dilluns 7 d'agost, una nova empresa de neteja començarà a fer les tasques de neteja de les zones verdes de les urbanitzacions. Aquests treballs s'han endarrerit degut als nous processos de contractació que s’han iniciat aquest any. En aquest sentit, cal recordar que l'empresa adjudicatària de la neteja de les zones verdes va renunciar a la seva adjudicació un cop iniciades les feines, atès que no es veien capaços de complir amb la seva part de compromís.

En quant les franges de protecció, varen començar el passat dia 26 de juliol. Fins al moment, s’ha fet part de Castellar d’Índies i actualment s’està treballant a Can Palau. Som conscients que no és el millor moment per dur a terme aquestes tasques i les molèsties que això esta ocasionant amb el soroll de les maquines, per això us demanem la vostra paciència i la vostra col·laboració, en aquests dies.

 

El compromís del Consistori és, de cara al proper any, poder dur a terme aquestes tasques abans del dia 15 de juny.


 

D'altra banda, avui dia 3 d’agost i vist el risc d’incendi que tenim al nostre municipi, les feines s’han aturat a les 11 del mati.

 

Dema seguiran els treballs, sempre vetllant per la seguretat.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219