Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
passejar gossos
passejar gossos

Mantenim la nostra vila lliure de femtes de gos

2 d'agost de 2017


Aquestes últimes setmanes el Passeig Lluís Companys i el carril bici de Sant Cebrià de Vallalta, han aparegut molt sovint, plens de deposicions canines. La realitat és que és freqüent trobar aquest tipus de brutícia a les esmentades vies, però aquestes últimes setmanes la quantitat de brutícia ha anat significativament en augment.

Donades les circumstàncies, des de la Regidoria de Medi Ambient volem conscienciar  a tots aquells qui tinguin animals domèstics a recollir els seus excrements, per tal de mantenir la via pública en bones condicions higièniques. 

En aquest sentit volem recordar que a l’ Ordenança  Municipal sobre la Tinença d’Animals es regula aquesta temàtica, concretament al capítol VII: “Presència d’Animals als Espais Públics i als Establiments”. A l’article 36 d’aquest capítol, es menciona que els propietaris d’animals domèstics han de vigilar que qualsevol lloc d’ús públic no sigui embrutat amb deposicions de l'animal.  Són els posseïdors per tant, els responsables únics de recollir els excrements mitjançant bosses de plàstic o papers, i de dipositar-los, degudament tancats, en una brossa. Al mateix article es recorda també que els agents municipals requeriran al conductor de l’animal a retirar la deposició de la via pública i que en cas de l’incompliment d’aquesta normativa, el propietari serà multat amb una sanció greu. 

Des de l’Ajuntament volem recordar que entre tots tenim el deure de mantenir net el nostre municipi, col·laborant en allò que puguem i complint les normes de convivència.  Volem també a animar a tots els propietaris de gossos a venir a les nostres oficines a demanar les bosses especials per a recollir excrements canins, que us seran facilitades sempre que necessiteu. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219