Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Festa de Vistamar dissabte 12 d'agost

7 d'agost de 2017


Dissabte 12 d’agost Vistamar celebrarà, com ja es tradició, la seva festa d’agost englobada dins el programa de la Festa Estiu de la Vila.  Aquesta celebració, amb més de dotze anys d’història, és un clàssic de la urbanització i s’organitza de la mà de la Penya Vistamar, una associació que fa més de quinze anys que existeix, amb el suport de l’Ajuntament del poble.

La festa consistirà en una arrossada popular i inflables per als més petits i s’allargarà des de la tarda fins a la nit.  L’espai lúdic situat al camp de futbol de la urbanització serà un cop més, l’escenari d’aquesta mítica celebració d’agost.

A la nit se celebrarà  també un sopar de germanor, on les cadascú contribuirà a aportar diferents plats per tal de posar-los en comú i sopar entre tots. 

Però no hi ha festa sense música, així que Lluís Serra serà un any més l’encarregat de donar  ritme i animació a la vetllada.  

Us hi esperem!

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219