Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Tots preparats per la Festa Holi a Castellar d'Índies el dia 19 d'agost

15 d'agost de 2017


La urbanització Castellar d’Índies es vesteix de festa aquest agost. Ho farà aquest proper dissabte dia 19 d’Agost, amb una festa Holi i un berenar popular per a tots els veïns, a l’espai públic del davant del Restaurant Los Arcos. 

La festa Holi estarà carregada d’emoció i de colors: tots els que vinguin seran ruixats amb mànegues d’aigua de colors al ritme de la millor música del moment.  Aquest festivitat està inspirada en la popular festa Holi hindú que dóna la benvinguda a l'arribada de la primavera i que té per lema “l’amor”;  és la celebració en què cada individu es pot alliberar dels errors del passat, oblidar i perdonar.

Les festes que se celebraven trenta anys enrere en aquesta urbanització eren conegudes per tots els cebrianencs.  Es deia que la urbanització més gran de la vila celebrava “les millors festes del poble”. Precisament per aquest fet, l’Ajuntament vol encoratjar als veïns de Castellar d’Índies a reviure aquells temps i a unir-se de tant en tant per fer comunitat i festejar.


Al mateix temps, es tracta d’una iniciativa que té per objecte fomentar “la vida” a les urbanitzacions, per tal que no siguin només llocs-dormitori per als seus habitants. Cal tenir en compte que un percentatge molt alt dels cebrianencs viuen precisament a les urbanitzacions i incentivar la vida i l’activitat dins aquestes és un dels reptes que té presents l’actual equip d’alcaldia . És important que de la mateixa manera que tothom es desplaça al nucli urbà cada cop que se celebren activitats o festes, és interessant que els del poble s’acostin a les urbanitzacions quan hi hagi celebracions, de manera que entre tots els vilatans es creïn més lligams.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219