Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 19 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
deixalles
deixalles

Nou sistema de recollida de brosses i de voluminosos

31 de juliol de 2017


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta prepara, des de la Regidoria de Medi Ambient, un nou servei de recollida de brossa. Es tracta d’un sistema que implicarà que, gràcies a nous contenidors i noves àrees organitzades per tipus de brossa, s’estableixi un nou sistema de gestió del manteniment de la neteja. S’espera que en pocs mesos aquest nou sistema de recollida de brosses hagi estat ja instaurat al poble.


A banda, el Consistori també ha posat en marxa un sistema gratuït de recollida de voluminosos en el que només amb una trucada, els veïns disposen de la recollida d’andròmines directa a la seva finca. Segons les paraules del regidor de medi ambient Javier Mallo, “Des de la Regidoria de Medi Ambient estem unint esforços per evitar situacions d’incivisme i de brutícia en les àrees de recollida”.


Malgrat els afanys de l’Ajuntament per mantenir la vila neta, es troben sovint situacions de brutícia i de deixadesa. A alguns carrers de les diferents urbanitzacions, així com a prop dels mateixos contenidors, s’observen en moltes ocasions bosses de brossa, deixalles i piles de brutícia amuntegades. Tanmateix, des de l’Ajuntament volem fer una crida per a que, entre tots, fem ús dels serveis que tenim al nostre abast i col·laborem de forma unida per a que no es produeixin aquestes situacions, que representen un autèntic problema per a tots nosaltres. 


Us recordem que podeu trucar al telèfon 937631024 per tal de sol·licitar el servei de recollida de voluminosos. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219