Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 19 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Concert Tribut "Rock&Ríos Band"
Concert Tribut "Rock&Ríos Band"

Tribut a Miguel Ríos amb la "Rock & Ríos Band"

28 de juliol de 2017


Sant Cebrià de Vallalta es prepara per una vesprada d’allò més moguda amb un concert Tribut a Miguel Ríos, de la mà de l’agrupació musical “Rock & Ríos Band”. 


El concert, que se celebrarà al Parc Puigvert el dia 5 d’agost a les 23 h, serà gratuït i comptarà amb servei de bar de la mà de l’Associació Sant Cebrià Actiu. Refrescs, cerveses i mojitos acompanyaran la festa, com ja és costum als concerts de la vila.


L’agrupació “Rock & Ríos Band” és una reconeguda banda tribut que compta amb un ample reconeixement per part del públic més “rocker”. Ofereix un concert homenatge a Miguel Ríos de més de dues hores, revivint el mític Rock&Ríos dels anys 80, i Sant Cebrià de Vallalta serà part del recorregut de la seva gira oficial.


La Regidoria de Cultura busca potenciar la música a la vila per a tots els públics i és per això que aquest any s’ha centrat en l’estil rock. Es buscarà que aquesta iniciativa musical tingui continuïtat durant els següents anys, triant un nou estil per l’any vinent que torni a convidar als cebrianencs a gaudir d’un nou concert tribut.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219